O nás

Můj kreativní box se zrodil při vymýšlení vánočního dárku pro děti - chtěly jsme našim kreativním dětem dopřát originální sadu na vyrábění, kde by měly dostatek materiálu na tvoření - od všeho dost a přitom tak akorát. Nechtělo se nám kvůli pár peříčkům kupovat celé velké balení, které se pak doma válí bez užitku. Na trhu jsme nenašly nic, co by odpovídalo našim představám a nárokům našich dětí. Tak jsme si vyrobily vlastní! Koupily jsme si krabici a naplnily ji nejrůznějšími kreativními pomůckami a výtvarnými potřebami. A tak se zrodil kreativní box. U našich dětí měl velký úspěch. 

Boxy jsou vlastně kufříky naplněné spoustou kreativního materiálu - všeho dostatek, ale zároveň tak akorát. Kufříky jsou vyráběné v České republice z recyklovaného papíru a jsou plněny pečlivě vybranými kreativními pomůckami a výtvarnými potřebami. 

Kufřík si můžete doplnit také dle svých představ a potřeb podle toho, co děti nejvíce využívají. Kufřík sám o sobě je možné si vyzdobit také dle svých představ. Nebojte se zapojit fantazii! Každý kufřík pak bude originální a jenom Vy mu dodáte osobité kouzlo. 

 

Za tým Můj kreativní box

Petra a Zuzana

 

 

   

 

 

    

Zpět do obchodu